Από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Τ.Ε.Γ. Ουλμ ανακοινώνεται ότι η καλοκαιρινή εκδρομή γονέων και μαθητών/τριών του Τ.Ε.Γ. Ουλμ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 στο πάρκο αναρρίχησης Laichingen, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

1. Άφιξη στο πάρκο στις 10.00 π.μ. με τα ιδιωτικά μας οχήματα.

2. Το πρόγραμμα αναρρίχησης διαρκεί περίπου τέσσερις ώρες. Είσοδο στο πάρκο πληρώνουν μόνο όσοι/ες δηλώσουν συμμετοχή για αναρρίχηση (οικογενειακή τιμή). Υπάρχει δυνατότητα φαγητού στον χώρο αλλά και η δυνατότητα να ψήσει κανείς σε δημόσιες ψησταριές εξωτερικά του πάρκου. Ενημερωθείτε για το Kletterwald Laichingen.

3. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να επισκεφτούν μια σπηλιά (Tiefenh?hle), που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και διαθέτει δωρεάν επισκέψιμο μουσείο. Ενημερωθείτε για τη σπηλιά.

4. Η εκδρομή μπορεί να κλείσει με μια βόλτα για καφέ στο Blaubeuren-Blautopf.

Παρακαλούνται οι γονείς να δηλώσουν τον αριθμό των ατόμων (ενήλικες και παιδιά - στα παιδιά πρέπει να δηλωθεί η ηλικία), που θέλουν να κάνουν αναρρίχηση, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Κυριακή 19 Ιουνίου. Ευχόμαστε μια όμορφη και περιπετειώδη εκδρομή για μικρούς και μεγάλους.