Σας ενημερώνουμε για το τελικό πρόγραμμα της εκδρομής που ο σύλλογος προγραμματίζει για την Κυριακή 19 Ιουλίου 2015:

Ώρα 9:00: Αναχώρηση από το σχολικό συγκρότημα του Kuhberg (Schulzentrum Kuhberg) στην οδό Eggingenstrasse, μπροστά από τη στάση Bushaltestelle Gewerbeschulen του αστικού λεωφορείου. Στο Schulzentrum υπάρχει η δυνατότητα parking για την Κυριακή.

Με την άφιξή μας θα έχουμε τη δυνατότητα να περπατήσουμε στο κέντρο όπου εκείνη την ημέρα διοργανώνονται παρελάσεις και λαϊκές γιορτές!

Ώρα 12:30: Συγκέντρωση στην είσοδο του μουσείου Zeppelin. Προαιρετικό φαγητό στο εστιατόριο του μουσείου στο οποίο θα υπάρχουν κρατημένα τραπέζια. Για το μενού θα ενημερωθείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και θα έχετε τη δυνατότητα παραγγελίας. Οι τιμές κυμαίνονται από 10-12 euro/φαγητό.

Ώρα 14:00: Επίσκεψη στο μουσείο Zeppelin με κόστος 18 euro/οικογένεια και δυνατότητα επίσκεψης και στο σχολικό μουσείο με κόστος επισκέψεων και για τα δύο μουσεία με 24 euro.

Ώρα 17:15: Αναχώρηση από σημείο που θα ορισθεί από τον οδηγό του λεωφορείου λόγω προβλημάτων στάθμευσης που ενδεχομένως θα υπάρχουν λόγω των εορτών.

Εκ μέρους του συλλόγου, σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας και ευχόμαστε μια όμορφη και ενδιαφέρουσα εκδρομή για μικρούς και μεγάλους!