Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Τ.Ε.Γ. Ουλμ ανακοινώνει ότι προτίθεται να διοργανώσει μια χειμερινή εκδρομή και προτείνει το κάστρο Burg Hohenzollern. Η εκδρομή μπορεί να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 ή την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015, ημέρες κατά τις οποίες διοργανώνεται χριστουγεννιάτικο παζάρι στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του κάστρου. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: http://www.burg-hohenzollern.com/veranstaltung/items/Weihnachtsmarkt.html

Η διάρκεια της διαδρομής είναι περίπου 2 ώρες ενώ υπολογίζεται ότι η μεταφορά με πούλμαν θα κοστίσει περίπου 10 ? το άτομο. Η είσοδος στο κάστρο κοστίζει 10 ? για τους ενήλικες ενώ τα παιδιά μέχρι 16 ετών δεν πληρώνουν.

Παρακαλούνται οι οικογένειες, που επιθυμούν να συμμετάσχουν, να απαντήσουν με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, πόσα άτομα προτίθενται να λάβουν μέρος και ποια ημέρα προτιμούν.