Ενόψει της προετοιμασίας για τη γιορτή των Χριστουγέννων του Τ.Ε.Γ. Ουλμ, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, πρόκειται να δημιουργήσουμε μια ομάδα μουσικής μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας, που θα παίξουν μουσικά όργανα. Την καθοδήγηση των μικρών μουσικών θα αναλάβει η μουσικός κ. Πάττυ Κοντογιάννη και οι συναντήσεις της ομάδας θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και ώρες 16:50-17:30 στον χώρο του σχολείου μας, ξεκινώντας από την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015.

Στην ομάδα μουσικής μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές και μαθήτριες που γνωρίζουν οποιοδήποτε μουσικό όργανο αλλά και παιδιά που δε γνωρίζουν, καθώς θα χρειαστεί ένας αριθμός μαθητών/τριών, που θα παίξουν κρουστά όργανα.

Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες, των οποίων τα παιδιά ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της ομάδας, να στείλουν ένα μήνυμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο e-mail του σχολείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , μέχρι τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015.