Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 14:30 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Musiksaal του Ulrich-von-Ensingen-Realschule εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Τ.Ε.Γ. Ουλμ. Πλήθος γονέων, μαθητών/τριών και φίλων του Συλλόγου Γονέων παρευρέθηκαν στην πρώτη συνάντηση του 2016. Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων προσκάλεσε την κ. Ασπασία Ούλιου από το ελληνικό ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο "Βιβλιομαγεία", η οποία διάβασε στο κοινό το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά "Το περιπόθητο φλουρί της βασιλόπιτας" από τις "Περιπέτειες της οικογένειας Χλαπατσούλη". Η κ. Ούλιου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των παιδιών με τη ζωντανή της αφήγηση και τις εικόνες που προβάλλονταν.

Μετά το τέλος της αφήγησης, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Τ.Ε.Γ. Ουλμ συγκεντρώθηκαν γύρω από τις δύο βασιλόπιτες, γεμάτοι αγωνία για το ποιοι τελικά θα ήταν οι τυχεροί της χρονιάς, καθώς τα φλουριά ήταν δύο. Τελικά, οι τυχεροί της εκδήλωσης ήταν ο μαθητής του Γυμνασίου Αντώνης Πανταζής και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Ράνια Γιαννοπούλου.

Γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γλυκά και άλλα εδέσματα από τον μπουφέ, που ευγενώς προσέφεραν οι μαμάδες του Συλλόγου. Ευχόμαστε σε όλους σας μια "τυχερή" χρονιά, γεμάτη υγεία και αγάπη.

  

* Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Armin Quadflieg για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.