Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Τ.Ε.Γ. Ουλμ διοργάνωσε την Κυριακή 13 Ιουλίου 2016 εκδρομή στο δάσος αναρρίχησης του Laichingen. Γεμάτα ενθουσιασμό και με διάθεση για περιπέτεια ήταν τα παιδιά μας, που περίμεναν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στην αναρρίχηση.

Τα παιδιά όμως δεν ήταν μόνα τους. Πολλοί γονείς συμμετείχαν ενεργά και εντυπωσίασαν με τις ικανότητές τους. Το σκηνικό δημιουργούσε τις κατάλληλες συνθήκες για χαλάρωση και ευεξία. Το καταπράσινο δάσος του Laichingen συνδυάζεται αρμονικά με τις εγκαταστάσεις αναρρίχησης.

Αρχικά, οι υποψήφιοι αναρριχητές ενημερώθηκαν από έναν υπεύθυνο για τις συνθήκες που επικρατούν στο δάσος και για τους κανόνες ασφαλείας. Αφού φόρεσαν όλοι τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να είναι πλήρως ασφαλείς σε περίπτωση πτώσης, ξεκίνησαν οι προσπάθειες για ισορροπία πάνω σε σκοινιά, σε στενές γέφυρες ή ακόμα και στον αέρα. Όλοι συμφώνησαν πως η αναρρίχηση ήταν εξαιρετικά εθιστική. Μεγάλοι και μικροί δεν ήθελαν να εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις, ενώ τα χαμόγελα και η ικανοποίηση περίσσευαν στην επίτευξη ενός καινούριου «άθλου».

Η εκδρομή συνεχίστηκε στο Blaubeuren, όπου οι εκδρομείς απόλαυσαν στιγμές ξεκούρασης. Για άλλη μια φορά ο δραστήριος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Τ.Ε.Γ. Ουλμ διοργάνωσε μια αξέχαστη εκδρομή. Με ανυπομονησία αναμένουμε την επόμενη εξόρμηση!

  

* Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Armin Quadflieg για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδρομής.