Ο εκπαιδευτικός ιστότοπος του Τ.Ε.Γ. Ουλμ συμμετείχε στον 8ο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων που διοργανώθηκε από την "Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση" και την Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για τις Φυσικές Επιστήμες "Μιχάλης Δερτούζος" σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Σκοπός του διαγωνισμού ήταν η ανάδειξη όλων των ελληνόφωνων ποιοτικών διαδικτυακών ιστότοπων που παρέχουν εκπαιδευτικές - παιδαγωγικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Ο ιστότοπος του Τ.Ε.Γ. Ουλμ συμμετείχε στην πρώτη κατηγορία του διαγωνισμού, που αφορούσε τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά). Το σώμα των αξιολογητών κατέταξε τον διαδικτυακό μας τόπο στην πρώτη δεκάδα της κατηγορίας, απονέμοντάς μας ειδικό έπαινο. Ήταν η μοναδική εκπαιδευτική μονάδα του εξωτερικού που απέσπασε τέτοιο έπαινο. Αυτή η διάκριση μάς έδωσε ιδιαίτερη χαρά, καθώς μέσα στα τρία χρόνια λειτουργίας της ιστοσελίδας μας, κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε έναν άρτιο ιστότοπο με λειτουργίες που διευκολύνουν την επικοινωνία μαθητών και γονέων, προάγουν την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και ιστορίας και προβάλλουν τις δράσεις του Τμήματος Ελληνικής Γλώσσας.

Θερμά συγχαρητήρια ανήκουν σε όλα τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας, που με τις εργασίες, τις δραστηριότητες και τη στενή συνεργασία συμβάλλουν στον εμπλουτισμό του εκπαιδευτικού μας ιστότοπου με ενδιαφέρον περιεχόμενο, αναβαθμίζοντας την παιδαγωγική αξία και την αισθητική του.

Παρακάτω βρίσκεται συνημμένο το δελτίο τύπου με τα αποτελέσματα, τα οποία έχουν αναρτηθεί και στον επίσημο ιστότοπο του Διαγωνισμού: http://2017.eduwebawards.gr/awards2017/

Συνημμένα:
Download this file (8deei-anakoinosi-06.pdf)8deei-anakoinosi-06.pdf[Αποτελέσματα 8ου Διαγωνισμού 2017]212 kB