Ο αγιασμός του Τ.Ε.Γ. Ulm για το νέο σχολικό έτος 2015-2016 πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 16:00, στην αίθουσα Musiksaal του Ulrich-von-Ensingen-Realschule. Ο Πρωτοπρεσβύτερος κ. Χρήστος Νούλας, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Augsburg, τέλεσε τον αγιασμό ανάμεσα σε πλήθος γονέων, κηδεμόνων, συγγενών και μαθητών/τριών του Τ.Ε.Γ. Ουλμ, που κατέκλυσαν την αίθουσα και συμμετείχαν με κατάνυξη στην τελετή.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Ράνια Γιαννοπούλου καλωσόρισε όσους παρευρέθηκαν στην τελετή ενώ ο δάσκαλος του Τ.Ε.Γ. Ulm κ. Τάσος Παπαγιαννάκος ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά και τόνισε τη σημασία και την αξία της συμμετοχής όλων των οικογενειών ελληνικής καταγωγής στη σχολική μας κοινότητα. Ο πατέρας Χρήστος ευλόγησε γονείς και παιδιά, μοίρασε τις ευχές του και σημείωσε τα οφέλη της εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας, παροτρύνοντας τους γονείς να θέσουν ως προτεραιότητα το ελληνικό σχολείο παρά τις δυσκολίες που συχνά αντιμετωπίζουν.

Η τελετή του αγιασμού ολοκληρώθηκε με την προσφορά ποικιλίας γλυκών και άλλων εδεσμάτων, που με χαρά προσέφεραν οι κυρίες του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

      

* Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Armin Quadflieg για τη φωτογραφική κάλυψη της τελετής.