Πλησιάζοντας οι άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, οι μαθητές και οι μαθήτριές μας, πέρα από την προετοιμασία της σχολικής μας γιορτής, αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν την τέταρτη έκδοση της εφημερίδας "Χαμόγελα στο Ουλμ". Σε κάθε τμήμα συζητήθηκαν διάφορα θέματα και, άλλες φορές με κοινή απόφαση άλλες φορές με πλειοψηφία, επέλεξαν αυτό που τους αντιπροσώπευε περισσότερο.

Τα παιδιά της Α' τάξης ενθουσιάστηκαν με τη χριστουγεννιάτικη ιστορία του Σκρουτζ, όταν τη διαβάσαμε στην τάξη, γι' αυτό επέλεξαν να εικονογραφήσουν το παραμύθι, ώστε να το μοιραστούν με τους αναγνώστες της εφημερίδας μας. Η Β' τάξη ανέλαβε να στείλει ευχές για τα Χριστούγεννα. Τα παιδιά της Γ' και Δ' τάξης έγραψαν συνταγές χριστουγεννιάτικων γλυκών, που, αν τις φτιάξετε, το σπίτι σας θα γεμίσει γεύσεις και αρώματα των Χριστουγέννων. Οι μαθητές και οι μαθήτριες των μεγαλύτερων τάξεων έγραψαν για το πώς ονειρεύονται να περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα. Στην εφημερίδα θα βρείτε κι έναν οδηγό για το πώς θα διαλέξετε το σωστό δώρο για εκείνους που αγαπάτε.

Την τελευταία εβδομάδα πριν την έναρξη των διακοπών προχωρήσαμε στην έκδοση του τέταρτού μας φύλλου, το οποίο μοιράστηκε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Τ.Ε.Γ. Ουλμ την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015. Αν θέλετε να διαβάσετε την εφημερίδα μας μπορείτε να πατήσετε εδώ ή να την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας, πατώντας στο παρακάτω συνημμένο.

Συνημμένα:
Access this URL (http://ulm.europe.sch.gr/zeitung4/files/download/Zeitung4.pdf)Χαμόγελα στο Ουλμ 4[Η εφημερίδα του Τ.Ε.Γ. Ουλμ]0 kB